Air France (Air France KLM Group) този вторник обяви, че възнамерява

...
Air France (Air France KLM Group) този вторник обяви, че възнамерява
Коментари Харесай

Air France ще отмени 3600 полета през март заради COVID-19

Air France "  (Air France KLM Group) този вторник разгласи, че има намерение да  анулира  3600 полета през март вследствие на глобалната  зараза от коронавриуса , която удари международната стопанска система и оказа  отрицателно въздействие  върху туризма и самолетните компании, заяви БНР. 

Отмяната значи, че  потенциалът  на френската самолетна компания ще бъде понижен с цели 25% в Европа и с 13% при полетите на дълги дистанции. Групата съобщи, че данните са на същото равнище и за холандската KLM. 

През февруари  броя на пасажерите , употребявали услугите на цялата френско-холандска формация е  намалял  с 0,5% до 7 милиона. Самолетният трафик е намалялл с 0,7% на годишна база. За същия интервал коефициентът на натоварване за Air France, на KLM и на Transavia е намалял с 2,5 процентни пункта до 84,4% спрямо февруари предходната година.

В Азиатско-тихоокеанския район, където Air France и KLM са превозили 370 000 пасажери през февруари е отчетен  най-големият спад  на броя на пасажерите. Спада е с цели 24,5% по-малко в съпоставяне със същия месец на 2019 година. Коефициентът на натоварване в района е намалял с 9,6 процентни пункта до 80,9% на годишна база.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума мо
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР